Nakavcu- privoščite si udobje


         Eko usnjene vreče za sedenje, ki dobro vplivajo na vaše počutje in zdravje.

21.03.2011

PREDSTAVITEV NAKAVCU.SI in SEDALNE VREČE

Zapisano pod: EKO VREČE ZA SEDENJE — nakavcu - 21.03.2011

KRATKA PREDSTAVITEV PODJETJA

Smo podjetje, ki preko spletne trgovine nakavcu.si ponuja kupcem vreče za sedenje in ostale počivalnike. Našo ponudbo si lahko ogledate na internetni strani www.nakavcu.si, lahko nas poiščete tudi na facebooku ali pa nas kar pokličite na 040 918 962, kjer vam bomo z veseljem svetovali.

PREDSTAVIL BI VSESTRANSKOT VREČ

Vreče za sedenje so univerzalno sedišče. Nudimo vam vreče različnih oblik, velikosti in barv. Zato smo prepričani, da obstaja vreča za vsakogar. Namenjene so počitku zato ne smejo manjkati v prostorih, kjer preživljate svoj prosti čas.

Prednost sedežni vreč je ta, da so izjemno lahke, zato jih lahko enostavno prenašate iz enega v drug prostor. Lahko jih tudi pospravite v omaro in jih uporabite po potrebi.

 

PREDSTAVITEV KOMU SO VREČE NAMENJENE

Vreče se prilegajo vsaki postavi in blagodejno vplivajo na hrbtenico, tako da so primerne za stare in mlade. Otroci jih enostavno obožujejo. Pomembno je tudi to, da so cenovno ugodne in si jih lahko vsakdo privošči.

OPIS NEKAJ MODELOV (BARVE, MATERIALI, VELIKOSTI)

Na strani www.nakavcu.si najdete širok izbor vreč za sedenje. Ne manjka tudi ogromnih vreč na katerih lahko ležite. Poleg tega pa ponujamo tudi vreče namenjene našim najmlajšim

Vse so narejene iz eko usnja in polnjene z stiropornimi zrnci. Izbirate lahko med 15 različnimi barvami.

Našo ponudbo sestavljajo različni modeli vreč. Športnim navdušencem ponujamo vreče v obliki nogometne ali košarkaške žoge. Na strani www.nakavcu.si najdete tudi elegantne vreče. Skratka najde se vreča za vsak stil stanovanja ali poslovnega prostora.

Vse naše vreče za sedenje so izdelane iz eko usnja, ki je prijetno na otip, enostavno za vzdrževanje, možno pa ga je tudi reciklirati.

 

PONUDBA BREZPLAČNEGA KATALOGA

Celotno ponudbo naših vreč in počivalnikov si lahko ogledate v našem katalogu na strani www.nakavcu.si. Za katalog nas pokličite na tel.št. 040 918 962 ali nam pišite na el.naslov info@nakavcu.si in z veseljem ga vam bomo poslali.

  

KAKO IZBRATI VREČO, KI BO USTREZALA STRANKI IN PROSTORU

Pri izbiri vreč se morate vprašati komu je vreča namenjena? Koliko prostora imate na razpolago in za kakšen namen potrebujete vrečo?

Nad našimi vrečami so navdušeni tako mladi kot stari. Všeč jim je njihova vsestranskost, ker v njih lahko sedijo ali ležijo. Izbirate lahko med 15timi različnimi barvami in prepričani smo, da boste našli svojo najljubšo barvo.

Poleg tega, da lahko z njimi popestrite svoj dom, lahko z njimi opremite tudi pisarne, sprejemnice v kozmetičnih salonih ali gostinske lokale.

 

DARILNI BONI

Sedežne vreče so primerno darilo za vsako priložnost. Zato razveselite vaše najdražje z darilnim bonom iz spletne trgovine nakavcu.si. Darilni bon lahko naročite preko tel.št. 040 918 962 ali preko el.naslova info@nakavcu.si.

EKO USNJE

Eko usnje je nov material, ki se uporablja tako v pohištveni kot v tekstilni industriji. Je stranski proizvod usnja. Gre za mešanico usnja in tekstilnih vlaken tako obdelanih, da po izgledu kot po trpežnosti enakovredno kosa z usnjem. Se pravi material je naraven, ne umeten. Eko pa zato, ker gre za neke vrste reciklažo.

  • Share/Bookmark


Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

RSS vir za komentarje na objavo. Trackback URI

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Blog Nakavcu- privoščite si udobje | Zagotavlja SiOL | O Sistemu |